Lej en pølsevogn til dit arrangement

Pølsevogn i folkevognsrugbrød

Pølsebrødet – festlig retro fastfood til dit arrangement

Lej en pølsevogn i et folkevognsrugbrød og overrask dine gæster. At leje en pølsevogn til dit event er et rigtig sjovt indslag. Ingen kan stå for det gamle, nuttede folkevognsrugbrød. Humøret stiger et par grader ved synet af den hyggelige VW pølsevogn. Når der så oveni den nostalgiske overraskelse serveres lækre pølser med alt det obligatoriske tilbehør, så får stemningen endnu et hak opad. Det tør vi godt love.

Lej VW Pølsevognen til f.eks. fødselsdag, bryllup, fester, biltræf, rejsegilde, festival eller polterabend. Kun fantasien sætter grænser. En retro-pølsevogn passer ind overalt og er populær hos alle. Og Pølsebrødet bidrager til at holde de gode gamle danske pølsetraditioner i hævd.

Mobilt pølseudsalg med Pølsebrødets egne pølser

Smag vores egne hjemmelavede specialpølser og burgere.  Vi laver pølser efter egen opskrift. Din garanti for velsmagende pølser.

Der er helt sikkert noget, der frister dig og dine gæster på Pølsebrødets menu. Vi disker op med skønne ristede pølser, spændende chilipølser, herlige varme hotdogs, ristede hotdogs samt kæmpe lækre bøfsandwich med bløde løg. Alt i alt: Lej en pølsevogn og prøv nogle af vores gode specialiteter.

Har du andre ønsker og ideer – f.eks. morgenmad, brunch, frokost, natmad – så fortæl os om dem, og så klarer vi også dem.

Fra forladt folkevogn til partymadvogn

Fra en alenetilværelse i hele 20 år i de svenske skove kom Pølsebrødet til Danmark i oktober 2012. Efter to måneders renovering og ombygning stod folkevognen klar som pølsevognen Pølsebrødet – klar til udlejning.

Pølsevognsudstyret er fundet i København og stammer fra en gammel københavnsk pølsevogn fra 1960’erne. Det er med til at understrege det retroagtige, og der er sikkert nogle af dine gæster, der kan huske pølsevognene fra den tid. Så det vil bestemt vække genkendelsens glæde og give et strejf af nostalgi. Vi er klar og gearet til at servicere jer festlige mennesker rundt om i landet. Husk, vi kører både sommer og vinter. Vær sikker på, at Pølsebrødet holder ved din fest eller event. Lej Pølsevognen i god tid.

Vi overholder selvfølgelig Fødevarestyrelsens krav til indretning ved madudsalg og tilberedning af mad.

Lej en pølsevogn med masser af proviant

Med plads til tusindvis af pølser på frost skulle der være garanti for et godt måltid og en god fest, og vi lover desuden hurtig betjening med et smil.

VW Pølsevognen kan lejes med fører, hvis I har behov for det.

Så sæt lidt ekstra krydderi på festen eller arrangementet og lej en pølsevogn. Bestil Pølsebrødet til din fest i dag. Så er succesen i hus, og dine gæster bliver glade.

Følg Pølsebrødet på Facebook