Lej en pølsevogn til dit arrangement

Pølsevogn i folkevognsrugbrød

Pølsebrødet – festlig retro fastfood til dit arrangement

Lej en pølsevogn i et folkevognsrugbrød og overrask dine gæster. At leje en pølsevogn til dit event er et rigtig sjovt indslag. Ingen kan stå for det gamle, nuttede folkevognsrugbrød. Humøret stiger et par grader ved synet af den hyggelige VW pølsevogn. Når der så oveni den nostalgiske overraskelse serveres lækre pølser med alt det obligatoriske tilbehør, så får stemningen endnu et hak opad. Det tør vi godt love.

Lej VW Pølsevognen til f.eks. fødselsdag, bryllup, fester, biltræf, rejsegilde, festival eller polterabend. Kun fantasien sætter grænser. En retro-pølsevogn passer ind overalt og er populær hos alle. Og Pølsebrødet bidrager til at holde de gode gamle danske pølsetraditioner i hævd.

Mobilt pølseudsalg med Pølsebrødets egne pølser

Smag vores egne specielt fremstillede pølser og burgere.  Vores pølser er dansk producerede og er fremstillet efter en helt speciel opskrift, som kun laves til os. Vi garanterer velsmagende pølser. Desuden kan man få serveret hjemmelavet chilimayonaise og -ketchup.

Der er helt sikkert noget, der frister dig og dine gæster på Pølsebrødets menu. Vi disker op med skønne ristede pølser, spændende chilipølser, herlige varme hotdogs, ristede hotdogs samt kæmpe lækre bøfsandwich med bløde løg. Alt i alt: Lej en pølsevogn og prøv nogle af vores gode specialiteter.

Har du andre ønsker og ideer – f.eks. morgenmad, brunch, frokost, natmad – så fortæl os om dem, og så klarer vi også dem.

Fra forladt folkevogn til foodtruck

Fra en alenetilværelse i hele 20 år i de svenske skove kom Pølsebrødet til Danmark i oktober 2012. Efter to måneders renovering og ombygning stod folkevognen klar som pølsevognen Pølsebrødet – klar til udlejning.

Pølsevognsudstyret er fundet i København og stammer fra en gammel københavnsk pølsevogn fra 1960’erne. Det er med til at understrege det retroagtige, og der er sikkert nogle af dine gæster, der kan huske pølsevognene fra den tid. Så det vil bestemt vække genkendelsens glæde og give et strejf af nostalgi. Vi er klar og gearet til at servicere jer festlige mennesker rundt om i landet. Husk, vi kører både sommer og vinter. Vær sikker på, at Pølsebrødet holder ved din fest eller event. Lej Pølsevognen i god tid.

Vi overholder selvfølgelig Fødevarestyrelsens krav til indretning ved madudsalg og tilberedning af mad.

Skal du bruge en pølsevogn til din næste fest?

Uanset om det er en børnefødselsdag, studentergilde, eller et firmaevent, tilføjer en pølsevogn fra os lidt ekstra, som gør din fest til noget helt specielt. Vores proces for booking er simpel og ligetil. Start med at tjekke vores vogne på vores hjemmeside, og udfyld vores bookingformular. Vi tager derefter kontakt til dig med et tilbud og sørger for, at alt er klart til din næste fest.

Lej en pølsevogn med masser af proviant

Med 11 års erfaring og flere tudsindvis af pølser langet over disken er der garanti for et godt måltid og en god fest, derudover lover vi desuden hurtigt betjening med et smil på læben. VW pølsevognene lejes kun ud med betjening og er med til at tilføje lidt ekstra krydderi til din næste fest eller arrangement, Bestil Pølsebrødet til din fest i dag. Så er succesen i hus, og dine gæster bliver glade.Bestil Pølsebrødet til din fest i dag. Så er succesen i hus, og dine gæster bliver glade.

Følg Pølsebrødet på Facebook

Bestil en pølsevogn der passer til festen

Hos Pølsebrødet specialiserer vi os i at skræddersy oplevelsen til netop din fest. Vores udvalg af pølsevogne betyder, at vi kan tilpasse os til både størrelsen af din begivenhed og din specifikke lokalitet. Uanset om du holder festen i en baghave, et firmaområde, eller et offentligt sted, har vi en løsning, der passer. Vi tilbyder en række forskellige vogne og menuer, som kan tilpasses efter dine ønsker og behov. Besøg vores hjemmeside for at se vores udvalg og finde den perfekte pølsevogn til din fest. Vi deler ud af vores erfaring og giver også praktiske tips til opsætning og planlægning, så du kan være sikker på, at alt går som smurt, fra vi ankommer, til den sidste pølse er serveret.